B-Academy
Alles draait om verbinding

Het leven draait om verbinding

Ik ben Bjorne Willemsen. Je kent mij misschien van televisie aangezien ik in verschillende series, films en commercials heb mogen spelen.

Wat maar weinig mensen weten is dat ik, naast het spelen in (bedrijfs)films, series en commercials, al vanaf 2001 mensen train en dat ik de afgelopen tien jaar mezelf gespecialiseerd heb op het gebied van menselijke interactie en het aangaan van verbinding.

Als jongvolwassene was ik goed in staat om contact te leggen met mensen, een grappige opmerking maken, slap ouwehoeren, een kort praatje over niks. Dat kon ik prima. Wat ik echter niet kon, was een gesprek voeren. Een gesprek met diepgang, dat echt ergens over ging.

Tijdens het uitgaan keek ik met ontzag naar de mensen om mij heen. Mensen die hele gesprekken met elkaar voerden terwijl ik totaal niet wist hoe ik dat nou moest doen. Er is menig ochtend geweest dat ik in bed lag en de voorgaande avond nog eens doornam en me besefte dat ik weer veel plezier had gehad met flauwe grapjes en slap geouwehoer maar dat ik geen goed gesprek had gehad. Geen echte connectie met iemand had gemaakt, terwijl ik daar juist behoefte aan had. Het duurde nog een hele tijd voordat ik begon te begrijpen hoe het werkt.

Inmiddels heb ik dankzij mijn werk als trainer en trainingsacteur veel ervaring opgedaan met het maken van verbinding en het voeren van echte gesprekken, oftewel gesprekken die gaan over gevoel en alles wat daarbij komt kijken.

Al die ervaring en alle inzichten die ik heb opgedaan deel ik met jullie op mijn website en in mijn cursussen. Op die manier wil ik de mensen wat dichter bij elkaar te brengen en daarmee de wereld wat mooier te maken.

Ik hoop iets voor jou te kunnen betekenen.

Hartelijke groet,

Bjorne

Francois Pieneman

Producent

Bjorne geeft een hele heldere uitleg en de theorie is zeer leerzaam. Hier ga ik zeker wat aan hebben”

>